Trädgårdsservice
i Örebro

Skapa en trädgård att trivas i

Våra trädgårds-tjänster

Vi är experter på allt som har med trädgård att göra och hjälper dig skapa en vacker och välskött utemiljö som du kan njuta av året om. Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster och skräddarsyr flexibelt enligt dina önskemål.

Läs mer om våra olika tjänster nedan.

Trädbeskärning & häckklippning

Minska mängden fallfrukt och underhåll med välskötta träd och buskar! Vi hjälper dig att beskära och fälla träd samt klippa och trimma och buskar. 

Rabattrensning

Ogräsväxer som.. ogräs! Låt dina favoritblommor ta större plats och få mest näring & vatten. Vi rensar dina pallkragar, krukor och rabatter på ogräs och oönskade växter.

Ny- & omplantering

Vill du ha mer grönska eller plantera om befintliga växter? Vi hjälper dig att plantera nya träd, buskar, blommor och växter enligt önskemål eller flytta befintliga. 

Säsongsservice

Det stora vår- & höststädet inkluderar även trädgården. Vårstädningen inkluderar bland annat rensning rensning av vissna växter och löv, gräsklippning och häcktrimning. Höststädningen inkluderar bland annat krattning av löv, bortforsling av fallfrukt och ogräsrensning.

Semesterunderhåll

Lura tjuven med vår semesterservice! Vi klipper din gräsmatta, trimmar buskar och vattnar dina rabatter så att det alltid ser bebott och hemtrevligt ut när du är bortrest. Kontakta oss för att ta fram din semesterplan!

Saknar du något?

Saknar du någon service ovan? Vi skräddarsyr alltid en lösning utifrån dina behov. Berätta för oss vad du önskar så löser vi detta, nemas problemas!

Boka Trädgårdsservice
i Örebro

Kontakta oss för att boka din konsultation.